Type schermen

Kies uw gewenste scherm icm wit/grijs beton of antraciet beton

vanaf€ 82 per meter
Grenen schermen

Een 21 planks geïmpregneerde grenen scherm is al jarenlang een uitstekende en veelgemaakte keuze. Dit type scherm zal in elke tuin prima tot zijn recht komen. De schermen zijn kijkdicht opgebouwd zodat u optimaal kunt genieten van uw privacy. Voor de duurzaamheid en voor het beeld worden de schermen standaard voorzien van een dikke geïmpregneerde piramide afdeklat. Onze schermen zijn altijd RVS geschroefd en KOMO geïmpregneerd.

Meer informatie
vanaf€ 98 per meter
Lariks-douglas schermen

De afgelopen jaren heeft lariks-douglas hout een flinke opmars gemaakt in de Hollandse tuinen. Veelal in combinatie met een tijdloze lariks-douglas overkapping of bijvoorbeeld een pergola. Het lariks-douglas hout is één van de meeste duurzaamste naaldhoutsoorten van Europa. Dankzij de warme uitstraling, mooie kleur en structuur is het toepasbaar in elke tuin. De onbehandelde schermen zijn standaard voorzien van een piramide afdeklat en zijn RVS geschroefd.

Meer informatie
vanaf€ 102 per meter
Lariks-douglas schermen zwart

Wilt u een tijdloze hout beton combinatie? Kies dan voor een 21planks zwarte geïmpregneerd lariks-douglas scherm icm wit/grijs of antraciet beton. Een donkere schutting is dé perfecte achtergrond voor uw beplanting of een mooie tuinset. Een witte hortensia of groenblijvende plant komt het beste tot zijn recht tegen een zwarte wand. De schermen zijn standaard RVS geschroefd en voorzien van een bijpassende afdeklat.

Meer informatie
vanaf€ 104 per meter
Lariks-douglas schermen schaaldelen

Bent u zat van die standaard geïmpregneerde schermen en houdt u van een stoer en robuuste uitstraling? Kies dan voor de lariks-douglas schaaldeelschermen. Dit type scherm past perfect in een landelijke tuin of bij een karakteristieke woning. Hoewel het scherm meer ‘leeft’ dan een standaard tuinscherm houdt het zijn strakke uitstraling in het betonsysteem. Ook RVS geschroefd, voorzien van een afdeklat en superduurzaam.

Meer informatie
vanaf€ 121 per meter
Hardhouten schermen

Deze hout beton combinatie zal elke tuin een chique uitstraling geven. Tevens zal dit een grote meerwaarde voor de woning geven. Een 15planks scherm heeft bij vertikaal gebruik schuin gezien een doorkijk en is bij horizontaal gebruik wel kijkdicht. Een 17planks scherm is bij vertikaal gebruik nagenoeg kijkdicht en is erg mooi af te werken met een hardhouten piramide afdeklat. Deze is optioneel verkrijgbaar bij de hardhouten schermen omdat dit meer afwerking is dan noodzakelijk voor de duurzaamheid.

Meer informatie
Offerte aanvraag
In een paar stappen een volledige offerte ontvangen