Werkwijze

De gewenste combinatie kiezen, aantal meters opnemen, offerte aanvragen

  1. De gewenste hout-beton combinatie kiezen. Aan de hand van de talloze foto’s, referenties, meterprijzen en verdere informatie kunt u bepalen welke hout-beton combinatie u wenst.
  2. Het aantal meters schutting bepalen. Voor een offerte aanvraag is het noodzakelijk om het aantal meters schutting en eventuele poorten te bepalen. Dit kunt u eenvoudig doen met een meetlint of rolmaat. Het geeft niet als u er iets naast zit omdat we altijd meer dan voldoende materiaal meenemen en de eindschermen ter plekke op maat worden gemaakt.
  3. U vraagt een offerte aan via de website. U kunt eenvoudig via een digitaal formulier op de website een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u twijfelt tussen verschillende hout-beton combinaties dan kunt u de offerte aanvraag herhalen met een andere combinatie.
  4. U ontvangt een offerte via de mail. Wij streven er naar om binnen 48 uur uw aanvraag te behandelen en een vrijblijvende offerte via de mail toe te sturen. Deze offerte is een ALL-IN prijs voor het plaatsen van uw schutting op basis van het door u doorgegeven aantal meters schutting en eventuele poorten. Dus een scherpe vaste prijs zonder verrassingen achteraf.
  5. U gaat akkoord met de offerte. Als u akkoord gaat met de aangeboden offerte kunt u eenvoudig een mail terug sturen met daarin een akkoord voor het leveren en plaatsen van de schutting.
  6. U ontvangt een opdrachtbevestiging en plaatsingsdatum via de mail. Na uw akkoord sturen wij u via de mail een opdrachtbevestiging met daarin een voorstel voor een plaatsingsdatum. Als deze datum mogelijk is voor u dan wordt deze ingepland en mocht dat niet lukken dan wordt een andere datum voorgesteld.
  7. De schutting wordt geplaatst. Uw hout-betonschutting wordt op de afgesproken datum netjes en vakkundig geplaatst zodat u kunt genieten van uw nieuwe afscheiding.

 

Offerte aanvraag
In een paar stappen een volledige offerte ontvangen