Werkwijze

De gewenste basis kiezen, een overkapping met plat dak, een kapschuurmodel of met een zadeldak

  1. De gewenste basis kiezen, een overkapping met plat dak, een kapschuurmodel of met een zadeldak. Aan de hand van de foto’s, animaties, prijzen en verdere informatie kunt u bepalen welke basis-overkapping u wenst met de daarbij behorende standaard maten. Komt de standaard maatvoering niet goed uit in uw tuin? Geen probleem, maatwerk is natuurlijk ook mogelijk!
  2. Wanden, hekwerken, deuren en ramen toevoegen. Aan de hand van de basis kunt u desgewenst wanden, deuren, ramen en hekwerken toevoegen. Zo creëert u een overkapping die u volledig naar eigen wens en behoeften invult.
  3. U vraagt een offerte aan via de website. U kunt eenvoudig via een digitaal formulier op de website een vrijblijvende offerte aanvragen. Het is belangrijk om een eenvoudige schets/plattegrond van uw overkapping mee te sturen zodat we zeker weten dat de offerte precies aansluit aan uw wensen. Eventuele foto’s van de plek waar de overkapping moet komen te staan zijn ook welkom.
  4. U ontvangt een offerte via de mail. Wij streven er naar om binnen 48 uur uw aanvraag te behandelen en een vrijblijvende offerte via de mail toe te sturen. Deze offerte is een ALL-IN prijs voor het plaatsen van uw overkapping op basis van het door u doorgegeven informatie. Dus een scherpe vaste prijs zonder verrassingen achteraf.
  5. U gaat akkoord met de offerte. Als u akkoord gaat met de aangeboden offerte kunt u eenvoudig een mail terug sturen met daarin een akkoord voor het leveren en plaatsen van uw overkapping.
  6. U ontvangt een opdrachtbevestiging en plaatsingsdatum via de mail. Na uw akkoord sturen wij u via de mail een opdrachtbevestiging met daarin een voorstel voor een plaatsingsdatum. Als deze datum mogelijk is voor u dan wordt deze ingepland en mocht dat niet lukken dan wordt een andere datum voorgesteld.
  7. De overkapping wordt geplaatst. Uw overkapping wordt op de afgesproken datum/data netjes en vakkundig geplaatst zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe buitenverblijf.
Offerte aanvraag
In een paar stappen een volledige offerte ontvangen